Live acumSerial: Adela (r)
Prime Time 20:00Asia Express - Drumul Comorilor

FOTO! Copiii lui Michael Jackson, dusi la Martorii lui Iehova

Cei trei orfani ai lui Michael Jackson se indeparteaza tot mai mult de stilul de viata cunoscut alaturi de megastar. Ei sunt dusi saptamanal la intruniri ale Martorilor lui Iehova.

Paris, Blanket si Prince Michael Jackson au fost surprinsi de paparazzi aranjandu-se in haine de oameni mari si insotindu-si bunica la Biserica Martorilor lui Iehova.

Cei doi baieti purtau costume cu cravata, in timp ce Paris Jackson purta o rochie de culoare neagra, cu tiv deschis la culoare.

Cel mai mic dintre fiii lui Michael Jackson, Blanket, a implinit deja noua ani, insa costumul purtat la biserica era evident cu vreo doua numere mai mare, in timp ce parul lung era prins intr-o coada stricta la spate.

VEZI GALERIA DE IMAGINI MAI JOS!

Despre refuzul lui Blanket de a se tunde dupa moda masculina, matusile au explicat ca cel mic a decis sa poarte parul lung in memoria tatalui sau care a purtat si el ani la rand parul mai jos de umeri.

Cei trei frati sunt dusi saptamanal de bunica lui la Biserica Martorilor lui Iehova, unde reusesc tot mai des sa se piarda in multime si sa uite de statutul lor oarecum privilegiat. Ei au fost inscrisi si la scoala, incepand sa se obisnuiasca cu copiii de varsta lor si programul scolar.

Foto: Fame

Recomandari