FOTO! Imagini cutremuratoare de la executia Ceausestilor!

La peste 20 de ani de la sangeroasa executie a sotilor Ceausescu, apar imagini cutremuratoare cu celebrul dictator amenintand societatea romaneasca chiar cu pericolele din calea carora nu ne-am putut feri.

Mihai Bendeac a readus in atentie, intr-o maniera tragi-comica, episodul sangeros al judecatii si executiei sotilor tirani, Nicolae si Elena Ceausescu.

Monica Davidescu a debutat cu aceasta ocazie in show-ul In Puii Mei, unde Mihai Bendeac a reusit sa redea, intr-o atmosfera ce a imbinat momentele comice cu cateva accente totusi dramatice, ultimele clipe de viata ale Ceausestilor.

In rolul lui Nicolae Ceausescu, Mihai Bendeac a atras atentia asupra pericolelor occidentale din calea carora, societatea romaneasca nu s-a putut feri.

La final, pledoaria lor pentru o Romanie comunista a fost demna de finala X Factor, in cadrul careia, Nicolae si Elena Ceausescu si-au pierdut totusi viata, pusi la zid si executati intr-o atmosfera cutremuratoare.

Parteneri
Mutabal. Salată de vinete cu tahini, din bucătăria orientală
Nu lăsa să treacă sezonul vinetelor fără să prepari o rețetă deosebită de salată de vinete cu tahini. Îți propunem să testezi un preparat originar din bucătăria orientală, cunoscut sub numele de mutabal.
Catine.ro
Ultimele știri