Căutare Live

FOTO! Jennifer Lopez ravasita - prima poza de la anuntul divortului

Jennifer Lopez trece cu siguranta prin momente grele dupa despartirea de Marc Anthony. Vedeta a fost pozata la cateva zile dupa vestea soc, iar ingrijorarea i se vede pe fata. Obosita si cu gandurile imprastiate, Jennifer e departe de diva care stralucea acum cateva luni.

Cu privirea pierduta, Jennifer nu a vorbit inca in mod public, aceasta fotografie fiind singura de cand vestea despartirii a facut inconjurul lumii.

Se pare ca motivul divortului ar fi legat de show-ul tv "Q`Viva! Chosen", in care Marc Anthony ar fi vrut sa aiba rolul principal. Mai mult, surse apropiate cuplului spun ca aceastia nu s-au inteles cu privire la orasul unde vor locui.

Se pare ca cei doi nu-si mai vorbesc deloc, pastrand aparentele doar in fata copiilor, in ciuda declaratiei publice prin care precizau ca "au incheiat relatia intr-un mod amical, decizia fiind foarte grea".

foto: dailymail.co.uk

Drake si Chris Brown ar putea primi cate un milion de dolari pentru a se bate in ringul de box... VIDEO! Ionut Dojana: " Irinel Columbeanu a castigat-o pe Irina pe cai ilegale"...
Parteneri
Dușul fierbine în sezonul rece: de ce este contraindicat
O baie relaxantă este tot ce vizezi, după o zi aglomerată? Avem o veste nu tocmai plăcută pentru tine. Dușul fierbinte în sezonul rece ți-ar putea face mai mult rău decât bine, potrivit informațiilor oferite de medici și specialiști.
Catine.ro
Ultimele știri