Căutare Live

FOTO! Jennifer Lopez si Marc Anthony s-au giugiulit in public

Jennifer Lopez si sotul sau nu si-au mai putut lua mainile, dar si buzele, unul de pe celalalt in cadrul unui eveniment monden din Los Angeles.

Desi putini credeau in mariajul dintre Jennifer Lopez si Marc Anthony, au trecut deja sase ani si cei doi artisti continua sa formeze un cuplu.

Si inca unul fierbinte, din ce se observa. Jennifer Lopez si Marc Anthony s-au dovedit indragostiti si infierbantati la Los Angeles, acolo unde au participat la o ceremonie ce marca 25 de ani de activitate ai producatorului Simon Fuller.

Ei s-au sarutat de mai multe ori, s-au mangaiat, s-au tinut de mana si Jennifer Lopez si-a sprijinit capul de umarul sotului la un moment dat, fara sa tina cont de prezenta presei.

VEZI GALERIA DE IMAGINI MAI JOS!

Ai atitudine, iti place scena si stii sa canti? Calca pe urmele lui Jennifer Lopez si inscrie-te online la auditiile pentru XFactor!

Foto: Hepta.ro

Drake si Chris Brown ar putea primi cate un milion de dolari pentru a se bate in ringul de box... VIDEO! Pepe s-a indragostit pe Vaporul Iubirii...
Parteneri
Dușul fierbine în sezonul rece: de ce este contraindicat
O baie relaxantă este tot ce vizezi, după o zi aglomerată? Avem o veste nu tocmai plăcută pentru tine. Dușul fierbinte în sezonul rece ți-ar putea face mai mult rău decât bine, potrivit informațiilor oferite de medici și specialiști.
Catine.ro
Ultimele știri