FOTO! Kate Middleton refuza sa manance alune! Afla motivul!

Va urma oare anuntul pe care il asteapta toti britanicii, cu sufletul la gura? Asa s-ar parea, de vreme ce Kate Middleton a dat nastere din nou unor speculatii privind o posibila sarcina.

Ducesa de Cambridge a refuzat sa manance alune la intalnirea cu printul mostenitor al Danemarcei, Frederik, si cu sotia acestuia, Mary. Gest suficient pentru ca jurnalistii britanici sa sublinieze ca ar putea fi un semn clar, de vreme ce expertii guvernamentali avertizeaza de ani intregi ca femeile insarcinate trebuie sa evite alunele, care le pot provoca alergii.

Refuzul Ducesei de Cambridge a fost explicit si, mai mult, acompaniat de o privire sugestiva aruncata spre sotul ei, Printul William, ca si cum numai ei doi ar sti un secret. Dar asa ceva nu poate sa ramana ascuns prea multa vreme.

sursa: VDTonline


Parteneri
Diferența dintre un hotel și un motel. Tot ce trebuie să știi înainte să-ți faci o rezervare
Fie că îți dorești să stai la un hotel din centrul orașului sau la un resort plin de facilități, este foarte important să alegi cea mai bună opțiune pentru a avea parte de o vacanță de neuitat. Multe persoane încă nu știu diferența reală dintre un hotel și un motel.
Catine.ro
Ultimele știri