FOTO. Natalia Oreiro, probleme mari de sănătate! Actriţa a fost dusă de urgenţă la spital

Natalia Oreiro a fost transportată de urgenţă la spital după ce nu s-a simţit aşa bine în ultima perioadă. Artista în vârstă de 40 de ani urma să susţină un concert în Tel Aviv, Israel, dar nu a mai putut, aşa că a chemat medicii pentru a o ajuta


Natalia Oreiro a fost transportată de urgenţă la spital după ce nu s-a simţit aşa bine în ultima perioadă. Artista în vârstă de 40 de ani urma să susţină un concert în Tel Aviv, Israel, dar nu a mai putut, aşa că a chemat medicii pentru a o ajuta

Purtătorul de cuvânt al artistei a mărturisit că Natalia Oreiro nu s-a simţit foarte bine, aceasta filmand aproape toată luna martie pentru filmul "Re loco", lucru care ar fi extenuat-o. "Natalia nu se simte bine și a fost dusă de urgență la spital după ce timp de trei săptămâni a filmat intens la noul ei film", a declarat acesta.

FOTO. Natalia Oreiro, probleme mari de sănătate! Actriţa a fost dusă de urgenţă la spital

Vedeta a fost eliberată din spital zilele acestea şi le-a mulţumit fanilor pentru sprijin şi comentariile călduroase chiar pe pagina de Instagram: "Vreau să vă mulţumesc pentru mesajele atât de frumoase pe care mi le-ați lăsat. Acum sunt bine, sunt acasă și urmez recomandările medicilor. Am avut o problemă de sănătatea, care sper să treacă repede”, a scris Natalia.

FOTO: HEPTA.RO, INSTAGRAM

Parteneri
Zodii vulnerabile. Nativii cu o sensibilitate aparte
Să accepți că te numeri printre acele zodii vulnerabile nu este deloc ușor. Nu toți oamenii își doresc să lase la vedere latura lor sensibilă. Cu toate acestea, este foarte important să lucrăm la acest lucru și să încercăm să-l îmbunătățim. Vulnerabilitățile pot fi oricând transformate în propriile noastre atuuri.
Catine.ro
Ultimele știri