Live acumAcces Direct
Prime Time 20:30Adela

FOTO! Paris, fiica lui Michael Jackson, relaţie controversată cu o celebră actriţă. Au fost surprinse sărutându-se

Paris Jackson (19 ani), fiica celebrului Michael Jackson, are o relație cu o femeie celebră din Marea Britanie. Cele două au fost surprinse de paparazzi sărutându-se în plină stradă, după ce mai multe zvonuri, care apăruseră zilele trecute în presa internațională, spuneau că între ele s-ar fi legat ceva.

Paris Jackson (19 ani), fiica celebrului Michael Jackson, are o relație cu o femeie celebră din Marea Britanie. Cele două au fost surprinse de paparazzi sărutându-se în plină stradă, după ce mai multe zvonuri, care apăruseră zilele trecute în presa internațională, spuneau că între ele s-ar fi legat ceva.

Paris Jackson confirmă, astfel, relaţia amoroasă pe care o are cu actriţa britanică Cara Delevingne (25 de ani).

Imaginile au fost surprinse săptămâna trecută, când Paris şi Cara au ieşit în oraş cu actorul Macaulay Culkin, prieten apropiat al fiicei lui Michael Jackson şi iubita lui, fosta vedetă Disney Brenda Song.

Potrivit unor surse apropiate, cele două s-au împrietenit anul trecut, la gala premiilor MTV Movie and TV şi, de atunci, au fost de nedespărțit.

Cara Delevingne și-a recunoscut, în 2015, preferințele sexuale, când avea o relație cu muziciana St. Vincent. În schimb, Paris nu a vorbit niciodată despre orientarea sa sexuală, ea fiind implicată, în trecut, într-o relație cu jucătorul de fotbal Chester Castellaw.

Recomandari