Live acumObservator 12
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

FOTO! Top 5 femei celebre concediate din cauza sarcinii!

Venirea unui copil pe lume este atat un motiv de bucurie, cat si unul de concediere. Vezi 5 actrite care au fost date afara dupa ce s-a aflat ca sunt gravide!

Hilary Duff

Este minunat pentru Hilary Duff ca este insarcinata, totusi, asta a costat-o rolul intr-un film in care era anuntata. Actrita urma sa joace rolul unui spargator de banca in "Povestea lui Bonnie si Clyde," o reeditare a celebrei pelicule. Rolul se anunta un mare succes pentru blonda, mai ales ca in 1967 a fost jucat de faimoasa Faye Dunaway. Totusi, producatorii au anuntat ca au inceput cautarile pentru o alta protagonista, ceea ce ar putea avea legatura cu recentul anunt al sarcinii lui Duff. "Cum Hillary va fi ocupata pana in iunie, noi nu o putem astepta", au spus producatorii. Scurt si la obiect.

Hunter Tylo

Un exemplul clasic este si Hunter Tylo. Actrita primise rolul in celebrul serial "Melrose Place", insa imediat ce s-a aflat ca este insarcinata a fost concediata. In locul ei a fost aleasa Lisa Rinna, dar Tylo i-a dat in judecata pe producatori si a obtinut 4.8 milioane de euro pentru discriminare.

Janet Hubert

De ce a fost schimbat personajul matusii Viv din serialul "Fresh Prince of Bel-Air"? Actrita sustine ca producatorii au fortat-o sa renunte la show pentru ca a ramas insarcinata, reducandu-i salariul si timpul de emisie. Dupa ce a nascut a fost concediata si inlocuita de o alta "matusa Viv".

Shane Stirling

Una dintre asistentele lui Bob Barker din emisiunea "The Price is Right" a spus ca insusi prezentatorul a fost implicat in concedierea ei, in 2006, cand a anuntat ca este insarcinata.

Kari Wuhrer

Actrita din "General Hospital", serial difuzat de postul American ABC, spune ca rolul ei a fost pur si simplu desfiintat dupa ce si-a anuntat sarcina. Wuhrer a povestit cum scenaristii au refuzat sa mai colaboreze cu ea, in timp ce producatorii au explicat ca aceasta nu era suficient de sexy.

Vezi si GALERIA FOTO de mai jos!

foto: todup.blogspot.com / theveiledbump.blogspot.com / max-pix.com / keysbase.com


Recomandari