FOTO! Zaira Nara, curtata de fostul sot al Pamelei David

S-a despartit de Diego Forlan putin inainte de nunta, dar Zaira Nara nu si-a pierdut lipiciul la barbati. Asa ca nu mira pe nimeni ca frumoasa este curtata de alt sportiv. Este vorba despre Bruno Labaque.

Baschetbalistul nu este deloc lipsit de experienta in ceea ce priveste relatiile cu divutele argentiniene, de vreme ce a fost casatorit cu Pamela David. Dar se vede treaba ca esecul mariajului nu l-a dezarmat si ar fi dispus sa riste din nou. El a marturisit ca i-a trimis frumoasei flori si ciocolata de ziua ei, pe 15 august.

Dar Zaira nu s-a lasat impresionata: „Nu stiu cine este. In acest moment sunt o fiinta solitara", a spus ea. Numai ca baschetbalistul insista: „Sunt ani de cand m-am separat de Pamela... Am trecut si eu printr-o despartire, stiu ce inseamna o infruntare. Inteleg ca vrea sa fie singura pentru ca abia a trecut prin asa ceva. Dar ar fi util sa ne intalnim si sa discutam", a declarat Bruno.

Ramane de vazut daca o va convinge pe Zaira Nara sa mai dea inca o sansa iubirii. Mai devreme sau mai tarziu, acest lucru tot se va intampla. La 23 de ani, sora Wandei are toata viata inainte. Ramane de vazut doar cine va reusi sa o consoleze.

Vezi mai jos galeria foto cu Zaira Nara!

Sursa: vdtonline

Ultimele știri