Freida Pinto si Dev Patel, dragoste pe internet

S-au cunoscut pe platourile de filmare la „Slumdog Millionaire”, iar de atunci Freida Pinto si Dev Patel formeaza un cuplu.

Dar cu toate acestea, cele doua staruri petrec destul de putin timp impreuna. Si asta pentru ca actorul locuieste in Anglia, in timp ce ea este ocupata cu proiecte peste tot in lume.

Folosim mult Skype si il uram in acelasi timp. Este ca o persoana care te tachineaza. In plus simt presiunea: «Dumnezeule, nu m-a vazut de doua saptamani, sper ca parul meu este ok». Este ingrozitor.

Ma gandesc ca si cea mai frumoasa persoana arata stupid pe Skype. Sunt cam intr-un conflict cu Londra si New York. Iubesc Londra mult, este unul din orasele mele preferate. Dar mi-ar placea sa experimentez si viata de New York si banuiesc ca este timpul sa o fac", a declarat frumoasa.

In plus, in urma cu ceva timp, actrita recunostea ca relatia de la distanta cu Patel este o provocare pentru ea.

Sursa: VDT.ro

Parteneri
Sufleu de vanilie. Un delicios desert din bucătăria franțuzească
Pentru momentele de răsfăț culinar sau pentru evenimentele speciale din viața ta, îți oferim o rețetă de sufleu de vanilie, inspirată din bucătăria franțuzească. Este un desert fin și delicat, cu textură aerată și aromă plăcută de vanilie.
Catine.ro
Ultimele știri