Huidu se simte tot mai bine. Mihai Gainusa: "Serban m-a recunoscut si pe mine"

Vin vesti bune din Austria. Serban Huidu incepe sa-si revina. Cel putin asta spun medicii austrieci, care au decis joi ca nu este nevoie sa-l opereze si au inceput sa-l scoata, treptat, din coma indusa. Acelasi lucru il sustine si colegul sau de platou, Mihai Gainusa, potrivit caruia Huidu l-a recunoscut chiar si pe el. Cel mai probabil, Serban isi va reveni complet in cursul zilei de astazi. Abia dupa aceea medicii vor putea spune in cat timp se va reface si, cel mai important, daca recuperarea va fi completa.


"Medicii i-au scos tubul si a inceput, incet-incet, sa isi revina. Nu a putut deschide ochii, fiind evident toropit de efectul sedativelor, dar a recunoscut-o pe Cristina, sotia lui. I-a strans si i-a sarutat mana. M-a recunoscut si pe mine. Eu am incercat niste glumite, sperand sa ii smulg un zambet. I-am spus "dans, bebeluselor" si sa se lase de schi si sa se apuce de vin fiert", a declarat Mihai Gainusa pentru Gandul.

Colegul de emisiune al lui Huidu a mai declarat ca starea acestuia a fost stabila inca din prima noapte de dupa accident si ca recuperarea acestuia va dura cu siguranta mai multe saptamani.

Investigatiile facute pana acum de medicii de la Spitalul universitar din Innsbruck arata ca Serban Huidu are mari sanse de a se face bine, medicii aratandu-se optimisti in aceasta privinta. Refacerea completa a sa este, insa, o chestiune "de saptamani".

Dupa ce vor fi facute analizele neurologice se va putea decide, impreuna cu familia lui Serban Huidu, daca acesta va fi luat acasa sau va ramane sub supravegherea medicilor de la spitalul din Innsbruck. Medicii recomanda ca Huidu sa mai ramana spitalizat cateva zile, apoi va putea fi transportat unde va decide familia.

Prezentatorul de televiziune Serban Huidu a fost transportat de urgenta la spital miercuri seara, dupa ce a suferit un accident pe o partie de schi din Austria. Huidu a incercat sa evite niste copii aflati pe partie, a pierdut controlul schiurilor si a cazut 10 metri intre copaci. Starea de sanatate a acestuia s-a stabilizat in cursul noptii de miercuri spre joi.

Ultimele știri