Căutare Live

Iată cum a dezmințit Liam Hemsworth bârfele despre despărțirea de Miley Cyrus

Cu cateva zile in urma presa vuia ca cei doi indragostiți s-arfi despărțit iarasi si ca de data aceasta ar fi definitiv. Pentru a arata ca ce vorbește lumea nu este adevarat, Liam Hemsworth a avut o postare cel puțin amuzanta astazi.

Cu câteva zile în urmă presa vuia că cei doi îndrăgostiți s-ar fi despărțit iarăși și că de data aceasta ar fi definitiv. Pentru a arăta că ce vorbește lumea nu este adevărat, Liam Hemsworth a avut o postare cel puțin amuzantă astăzi.

Miley și Liam sunt logodiți de ceva vreme însă nu s-au grăbit să se și căsătorească, ea declarând cu ceva timp în urmă că este momentan prea tânără și că ar vrea să mai stea așa. Zvonuri în legătură cu o posibilă căsătorie pe ascuns au tot existat, însă cei doi n-au confirmat nimic.

Iată cum a dezmințit Liam Hemsworth bârfele despre despărțirea de Miley Cyrus

În același timp, o sursă apropiată a celor doi a declarat: ”El vrea copii, dar acest lucru nu e tocmai potrivit pentru Miley, care n-are planuri în acest sens...Ea a anulat planurile pentru nuntă, iar Liam s-a săuturat. N-au mai fost împreună în ultima perioadă. El e sfâșiat de durere.”

După atâtea zvonuri și declarațile unor surse apropiate anonime, cei doi au decis să se filmeze impreună și să posteze pe contul de socializare a lui Liam imagini grăitoare cu fericirea lor. Iată imagine cu cei doi îndrăgostiți.

Vezi AICI FILMULEȚUL!

Sursă foto: ro.pinterest.com

S-au iubit, s-au despărţit, s-au împăcat, dar acum S-A TERMINAT! Miley Cyrus a rupt logodna cu Liam Hemsworth... UIMITOR! Monica Tatoiu a dezvăluit de la ce salariu a pornit pentru ca ulterior să ajungă la 10.000 euro pe cartea de mu...
Parteneri
Gem de prune aromat. Rețeta clasică
Catine.ro
Ultimele știri
Top Văzute
x