Live acumObservator 06 Weekend
Prime Time 20:00iUmor

Invitati de milioane la nunta Elenei Basescu. Vezi ce averi impresionante au nuntasii!

La nunta Eleni Basescu vor participa aproximativ 600 de invitati care par sa aiba un lucru in comun: conturile uriase din banci. Averile a doar cativa dintre cei mai importanti nuntasi insumeaza aproape doua miliarde de euro.

Politicieni, oameni de afaceri, vedete sau regi ai asfaltului se numara printre invitatii la nunta fiicei presedintelui. Chiar daca aceasta si viitorul ei sot, Bogdan Ionescu, au dat de inteles ca este o nunta fara dar, multi nuntasi de-abia asteapta sa-si deschida buzunarele. Apropiatii cuplului spun ca cel mai darnic va fi socrul mare, Gheorghe Ionescu.

Averea cuscrului lui Traian Basescu nu a fost niciodata evaluata. Se stie insa ca are aproape 500.000 de euro in conturi, casa la Monaco, terenuri, masini si e actionar la noua firme. Astfel, averea lui s-ar putea ridica la cinci milioane de euro.

Si nasul Razvan Mustea are o avere considerabila: doua case in Bucuresti, una in Miami, motociclete, masini si multe bijuterii, toate in valoare de doua milioane de euro.

Cavalerul de onoare, Codin Maticiuc, zis si Poponet, are in palmares multe domnisoare, dar si multi bani. Prietenul cel mai bun al mirelui mosteneste de la tatal sau o avere de 100 de milioane de euro, bani obtinuti din afaceri cu imobiliare si energie.

Actionar la noua firme si prieten in afaceri cu Bebe Ionescu, Adriean Videanu are si el cu ce se lauda. Averea estimata a lui Adrian Videanu ajunge la 200 de milioane de euro.

La evenimentul anului va veni si premierul Moldovei, Vlad Filat. Acesta are o avere de un miliard de euro. Nu vor lipsi nici regii asfaltului, Dan Besciu si Sorin Vulpescu, care au impreuna peste 100 de milioane de euro.

Recomandari