Căutare Live

Iurie Darie s-a intors la spital

Iurie Darie se simte bine. Actorul s-a intors astazi la Spitalul de Urgenta Floreasca, de aceasta data doar pentru o consultatie.

Iurie Darie a marturisit ca se simte mai bine ca niciodata, dar doctorii au vrut sa fie siguri ca este in afara oricarui pericol. Anca Pandrea a spus ca medicii l-au chemat la control pentru ca actorul avea tensiunea buna, dar pulsul foarte scazut.

Iurie Darie a ajus la spital sambata seara, dupa ce i s-a facut rau in timp ce era la masa, la un restaurant, cu niste prieteni. Anca Pandrea a spus, insa, ca Iurie Darie se tot plangea de o saptamana ca se simte foarte obosit. Actorul va implini 82 de ani la jumatatea lunii martie.

Cotidianul
VIDEO! Lacrimi si intrigi la Next Top Model Romania... Naomi Campbell i-a luat interviu lui Putin...
Parteneri
Blue Monday 2022. Cea mai tristă zi din an e pe 17 ianuarie
În timp ce luna ianuarie este luna rezoluțiilor și a stabilirii noilor obiective, poate fi, de asemenea, o perioadă destul de dificilă pentru mulți oameni. Sărbătorile au trecut, afară e frig și mai sunt multe luni până la vară. Cu toate acestea, nu e nimic suprinzător că luna ianuarie este luna care găzduiește Blue Monday 2022. Cea mai tristă zi din an îi sperie pe mulți dintre noi.
Catine.ro
Ultimele știri