Live acumFilm: Homefront: Orasul fara legi
Prime Time 20:00Film: Homefront: Orasul fara legi

J Balvin, cucerit de România! Artistul se iubește cu o cântăreaţă de la noi? "Avem o chimie foarte puternică"

Vizitele lui J Balvin în România l-au făcut pe acesta să-și dorească să revină pe plaiurile noastre. Vă întrebați de ce? Ei bine, natura, mancarea...

Vizitele lui J Balvin în România l-au făcut pe acesta să-și dorească să revină pe plaiurile noastre. Vă întrebați de ce? Ei bine, natura, mancarea... Aiurea, fetele în special!

Și se pare că artistul a pus ochii pe nimeni alta decât pe Xonia, cu care colaborează pentru o piesă. Presa mondenă scrie că cei doi ar fi petrecut împreună o noapte și de aici s-a aprins scânteia.

"Pentru mine e perfectă înălţimea lui J Balvin. Am plecat cu J Balvin de la concertul său, am petrecut toată săptămâna împreună", a mărturisit Xonia, la Antena Stars, cu zâmbetul pe buze. "Noi ne-am cunoscut anul trecut, când el a venit în România. Am avut o chimie foarte puternică. este un om foarte talentat, un bărbat deosebit, pune foarte mult suflet în ceea ce face. Am stat cu el 23 de ore pe platourile de filmare pentru noul meu single", a declarat Xonia.

"Am mâncat împreună, eram nedespărţiti, pentru că am avut foarte multe lucruri de pregătit. Avem o chimie puternică, nu doar profesională, cât şi personală. Ne place şi acelaşi tip de muzică, să avem un stil de viaţă sănătos, suntem pasionaţi de sport, avem acelaşi stil vestimentar şi oate lucrurile astea se văd. Ne-am completat foarte frumos"
, a mai dezvăluit frumoasa blondă.

"Îmi doresc foarte mult să fiu într-o relaţie serioasă şi mi-ar plăcea să fiu cu un bărbat din industrie, să îmi înâeleagă programul, dar momentan las lucrurile să se întâmple", a spus Xonia, care a adăugat că nu poate spune cum îl alintă pe J Balvin, "pentru că, aşa ca în orice relaţie, există glume pe care doar cei doi parteneri le înţeleg",
a mărturisit cântareața pentru Antena Stars.

Recomandari