Căutare Live

J Lo, data in judecata de iubita fostului sot

Jennifer Lopez a fost data in judecata pentru 10 milioane de dolari, de iubita fostului ei sot, Ojani Noa. Cea din urma o acuza pe actrita ca ar fi intervenit intr-un proiect cinematografic al sau.La randul ei, in 2009, Jennifer Lopez l-a dat in judecata pe fostul ei sot, Ojani Noa, cerandu-i sa renunte la intentia de a produce si de a comercializa un film care prezinta detalii intime din perioada in care cei doi au fost casatoriti.

Totusi, Vazquez crede ca ordinul judecatoresc obtinut de Lopez este doar o scuza ca sa poata interveni in alte proiecte ale lui Noa. "Cred ca ordinul judecatoresc impotriva lui Ojani, pentru presupusele videoclipuri sexuale, este numai o razbunare a ei, ca sa poata interveni in proiectele lui", a mai spus Vazquez.

Jennifer Lopez si Ojani Noa au fost casatoriti in perioada 1997 - 1998. in prezent, Lopez este casatorita cu cantaretul de muzica latino Marc Anthony din iunie 2004, cei doi avand copii gemeni, nascuti pe 22 februarie 2008.

Drake si Chris Brown ar putea primi cate un milion de dolari pentru a se bate in ringul de box... "Fiul" lui Bote s-a indragostit de Natalia Mateut...
Parteneri
Alimente care afectează memoria și concentrarea: 5 categorii ce pot duce la depresie sau demență
Indiferent de vârsta pe care o ai, nu este niciodată prea târziu să-ți regândești stilul alimentar. Este foarte importantă alimentația pentru ca memoria și concentrarea să rămână intacte pe măsură ce trece timpul. În cazul în care te-ai hotărât să ai grijă de memoria și de sănătatea creierului, iată 5 alimente care afectează memoria și concentrarea.
Catine.ro
Ultimele știri