Căutare Live

Jennifer Lopez si Marc Anthony divorteaza

Dupa 7 ani de relatie, cei doi au decis sa puna capat casniciei, in urma careia au rezultat 2 gemeni de 3 ani, Max si Emma.

J Lo a fost desemnata, in urma cu ceva timp, cea mai frumoasa femeie din lume, insa asta nu o ajuta prea mult in viata sentimentala. Conform speculatiilor presei, ea ar urma sa divorteze de Marc Anthony, cei doi anuntand evenimentul printr-un comunicat: „Am hotarat sa punem capat casatoriei. A fost o decizie foarte grea. Este un moment dureros pentru noi si apreciem daca ne respectati intimitatea" au dezvaluit ei.

Chiar si fanii cei mai inraiti au fost luati prin surprindere de decizia luata, mai ales ca J Lo si Marc pareau sa fie mai apropiati ca oricand, inclusiv la ultimele aparitii publice.

Cantareata nu este la prima casnicie ratata, ci la a treia, dupa mariajele esuate cu P Diddy si Ben Affleck.Drake si Chris Brown ar putea primi cate un milion de dolari pentru a se bate in ringul de box... Fosta sotie a lui Tiger Woods are iubit!...
Parteneri
De ce mint oamenii. 4 motive explicate de psihologi
Se spune că minciuna are picioare scurte, iar acest lucru nu poate fi departe de adevăr. Există nenumărate motive pentru care multe persoane aleg să omită adevărul. Experții au încercat să afle de ce mint oamenii și să claseze principalele motive astfel încât să ne fie mai ușor să ne dăm seama de intențiile persoanei cu care purtăm o discuție.
Catine.ro
Ultimele știri