Căutare Live

Jim Carrey are o iubita cu 25 de ani mai tanara decat el

Presa americana speculeaza ca Jim Carrey si-a gasit o noua jumatate, dupa ce a fost vazut recent impreuna cu modelul Anchal Joseph, in varsta de 24 de ani.

Cei doi au iesit tinandu-se de mana dintr-un teatru de pe Broadway. La doar 24 de ani, Joseph este doar cu un mai mica decat fiica lui Jim Carrey, Jane.

Carrey, care s-a despartit in 2010 de Jenny McCarthy dupa o relatie de cinci ani, lucreaza in prezent la comedia "Mr. Popper's Penguins", platoul de filmare al acestei productii fiind, de altfel, locul unde a cunoscut-o pe Joseph. Potrivit unei surse din apropierea echipei de filmare, manechinul are o aparitie scurta in film, alaturi de alte modele.

Daca intr-adevar au o relatie, aceasta ar fi a treia aparitie in public a actorului alaturi de o prezenta feminina, dupa divortul de McCarthy. El a mai fost vazut cu o bruneta seducatoare anul trecut in luna octombrie, si apoi, in urma cu numai o saptamana, cu o alta femeie, scrie Huffington Post.

Anchal Joseph a devenit cunoscuta in SUA dupa ce a aparut in cel de-al saptelea sezon al concursului "America's Next Top Model", produs de Tyra Banks. De atunci, modelul a pozat atat pentru editia franceza a revistei Vogue, cat si pentru mai mult editii internationale ale publicatiei Elle.

Sursa: jurnalul.ro

Foto: hepta.ro, cwtv.com

Mihai Morar si Marina Dina au facut team building in cel mai nou club de la malul marii... Brigitte Sfat, iubire secreta cu Ricky din trupa Flamingo Boys?...
Parteneri
Blue Monday 2022. Cea mai tristă zi din an e pe 17 ianuarie
În timp ce luna ianuarie este luna rezoluțiilor și a stabilirii noilor obiective, poate fi, de asemenea, o perioadă destul de dificilă pentru mulți oameni. Sărbătorile au trecut, afară e frig și mai sunt multe luni până la vară. Cu toate acestea, nu e nimic suprinzător că luna ianuarie este luna care găzduiește Blue Monday 2022. Cea mai tristă zi din an îi sperie pe mulți dintre noi.
Catine.ro
Ultimele știri