Live acumObservator 12
Prime Time 20:30X Factor

Johnny Depp si Vanessa Paradis - din nou impreuna?

Johnny Depp si Vanessa Paradis au surprins o lume intreaga prin decizia lor de a divorta, in presa fiind vehiculate mai multe zvonuri conform carora in mijlocul conflictului s-ar fi aflat fotomodelul Amber Heard, cu care se spune ca actorul ar fi avut o relatie de peste doi ani de zile. Insa se pare ca lucrurile stau cu totul altfel.

Lui Johnny Depp i s-a facut dor de viata de familie, astfel ca a ales sa isi petreaca scurta sa vacanta dintre filmari alaturi de Vanessa, 39 de ani, si cei doi copii ai lor, Lily-Rose (13) si Jack (9). Dupa divort, cei doi au decis sa aiba o relatie de prietenie, asta datorita micutilor, insa se pare ca starul din "Piratii din Caraibe" doreste o impacare.

Mai mult, presa americana a insistat pe faptul ca Johnny i-ar fi facut cadou fostei sotii un pandativ din aur, cu inscriptia "Te voi iubi etern".

"Johnny a vrut sa isi petreaca vacanta in sanul familiei, pentru a arata ca despartirea nu a afectat acest aspect. Insa un cadou atat de emotionant arata ca Johnny nu doreste ca lucrurile sa se termine intre ei. El este un familist, iar copiii sunt totul pentru el", a dezvaluit o sursa apropiata.

Foto: justjared.com

Recomandari