Căutare Live

Jordan si-a desfigurat fiica

Obisnuita sa faca circ cu orice prilej, Jordan s-a folosit de propria fiica pentru a ajunge in presa mondena. Ea si-a machiat fiica in varsta de doi ani, transformand-o intr-o adevarata Barbie vie, spre groaza tatalui acesteia, Peter Andre.


Pe langa ruj, fard de obraz si tus de ochi, Jordan si-a impopotonat fiica si cu gene false. Si ca si cum nu ar fi fost suficient de grava situatia, Princess Tiaamii a fost fotografiata, iar imaginea postata pe internet, pe contul de Facebook al vedetei.

Peter Andre a facut o criza de nervi la vederea fotografiei. El a acuzat-o pe Jordan de imaturitate si s-a plans ca nu este prima data cand vedeta isi transforma fiica intr-un manechin viu.


Cu doua luni in urma, a dus-o pe Princess Tiaamii la salonul de coafura pentru un tratament de indreptare a parului.


Sursa foto: www.dlisted.com
Catalina Mustata sustine ca nu a condus sub influenta alcoolului: "Am folosit spray de gura"... Antonia Margasiu se vrea Antonia...
Parteneri
Dușul fierbine în sezonul rece: de ce este contraindicat
O baie relaxantă este tot ce vizezi, după o zi aglomerată? Avem o veste nu tocmai plăcută pentru tine. Dușul fierbinte în sezonul rece ți-ar putea face mai mult rău decât bine, potrivit informațiilor oferite de medici și specialiști.
Catine.ro
Ultimele știri