Kanye West a compus o melodie pentru Kim Kardashian, "Perfect Bitch"

Kim Kardashian a devenit sursa de inspiratie pentru Kanye West. Iar cum bruneta nu are mari realizari in domeniul stiintei, artistul i-a dedicat o piesa intitulata "Perfect Bitch". Culmea, vedeta nu s-a suparat, ba chiar s-a declarat "onorata", scrie TMZ.

Pe 7 august, Kanye West facea marturisiri pe Twitter: "Am scris piesa "Perfect Bitch" pentru Kim". Cum asa!? Greu de explicat. Cert este ca, in scurt timp, respectiva postare a disparut misterios. Insa bruneta nu s-a suparat. Din contra.

"In melodie spune ca a fost cu multe femei, dar si-a gasit perechea abia cand m-a intalnit pe mine", a precizat Kim Kardashian, conform TMZ. Ba, mai mult, focoasa vedeta s-a declarat mandra de modul in care Kanye ii descrie trupul. Iubirea nu are limite...


Parteneri
Diferența dintre un hotel și un motel. Tot ce trebuie să știi înainte să-ți faci o rezervare
Fie că îți dorești să stai la un hotel din centrul orașului sau la un resort plin de facilități, este foarte important să alegi cea mai bună opțiune pentru a avea parte de o vacanță de neuitat. Multe persoane încă nu știu diferența reală dintre un hotel și un motel.
Catine.ro
Ultimele știri