Căutare Live

Katie Price si Peter Andre, impreuna de Craciun de dragul copiilor

Nu s-au despartit in cele mai bune relatii, dar iata ca Katie Price si Peter Andre sunt in stare de orice sacrificiu de dragul copiilor lor.„Micutii se afla acum la o varsta cand sunt perfecti constienti de ce se intampla, asa ca, pentru siguranta lor, Kate si Peter au decis sa se reuneasca. A fost un an greu pentru amandoi, dar sunt hotarati sa nu strice Craciunul copiilor lor. Se vor comporta exemplar", a declarat o sursa.

Fosta pereche are impreuna doi copii, Junior, de cinci ani si Princess Tiaamii, de trei ani, in timp ce modelul mai are un baiat, Harvey, de opt ani, dintr-o relatie anterioara, dar pe care cantaretul l-a crescut de mic.

Drake si Chris Brown ar putea primi cate un milion de dolari pentru a se bate in ringul de box... Ryan Gosling, concediat pentru ca a luat prea mult in greutate...
Parteneri
Dușul fierbine în sezonul rece: de ce este contraindicat
O baie relaxantă este tot ce vizezi, după o zi aglomerată? Avem o veste nu tocmai plăcută pentru tine. Dușul fierbinte în sezonul rece ți-ar putea face mai mult rău decât bine, potrivit informațiilor oferite de medici și specialiști.
Catine.ro
Ultimele știri