Live acumAsia Express - Drumul Comorilor
Prime Time 20:00Asia Express - Drumul Comorilor

Kim Kardashian și Bradley Cooper, vedetele care locuiesc împreună cu părinţii

Chiar dacă sunt faimoase şi au averi impresionante, multe din vedetele de la Hollywood au preferat să locuiască cu părinţii cât au putut mai mult! Kim Kardashian, de exemplu, a decis să stea în aceeaşi casă cu mama ei, chiar şi după căsătoria cu Kanye West. Interesant este că actorul Bradley Cooper locuieşte şi în prezent cu mama lui.

Kim Kardashian este o familistă convinsă. Iar acest lucru se vede cu ochiul liber. Frumoasa starletă de peste Ocean nu este apropiată însă doar de soţul sau copiii ei. Ci şi de cele patru surori ale ei.

Şi nu în ultimul rând de mama ei, Kris Jenner. Vedeta a locuit de altfel o lungă perioadă de timp în casă cu mama sa. Chiar şi după ce s-a căsătorit şi a devenit la rândul ei mamă.

Spre exemplu, în 2013 s-a mutat înapoi în casa copilăriei din cauză că vila ei era renovată. Şi a procedat la fel în 2015 când fiica ei North avea doar 2 ani.

În rândul vedetelor care au ales să locuiească cu părinţii o bună perioadă de timp se numără şi Selena Gomez. Artista a stat împreună cu mama ei chiar şi atunci când era împreună cu Justin Bieber.

Însă la scurt timp după ce s-a despărţit de artist, vedeta a decis să se emancipeze. Însă chiar şi acum îşi vizitează pe cât se poate de des părinţii.

Nu doar divele de la Hollywood sunt legate de părinţi, ci şi domnii. Bradley Cooper, spre exemplu, locuieşte chiar şi acum cu mama lui.

Gloria Campano a decis să se muta în casa fiului ei după ce soţul ei, tatăl marelui actor, a murit în 2011. Cei doi nu doar că locuiesc în aceeaşi casă dar şi ies împreună în ora. Mai ales acum, când Bradley este burlac.

În această categorie poate fi inclus şi marele Rafael Nadal care a decis în 2011 să se mute înapoi în casa părinţilor, pentru ca ei să-l menţină cu picioarele pe pământ. O decizie perfectă, având în vedere că - în prezent - este al doilea cel mai bun tensimen din lume.