Live acumTe cunosc de undeva!
Prime Time 20:00iUmor

Kristen Stewart e insarcinata chiar daca l-a inselat pe Robert Pattinson doar prin sarut!

O mare inscenare? Asta este intrebarea care a aparut in mintea multor comentatori mondeni, care au urmarit evolutia scandalului de infidelitate care o are in prim-plan pe Kristen Stewart. Daca, la inceput, lucrurile pareau clare, acum totul este in ceata. Si asta pentru ca apropiatii actritei pretind ca ea nu s-a culcat cu regizorul Rupert Sanders.

Dar, pe de alta parte, se speculeaza ca ea ar fi insarcinata, iar acest lucru l-ar fi determinat pe Robert Pattinson sa reinceapa sa discute cu ea. Pentru ca, chiar daca infidelitatea s-ar confirma complet, sunt sanse ca el sa fie tatal pretinsului copil pe care l-ar astepta Kristen.

Asadar, in timp ce Rupert Sanders s-a impacat cu sotia, care i-a pus o conditie clara, sa nu mai lucreze niciodata cu Kristen Stewart, apele sunt mai agitate ca oricand si lumea asteapta cu gura cascata un final fericit, ca la Hollywood. Mai ales dupa declaratia celor din anturajul vedetei, care pretind ca, desi actrita s-a simtit vinovata si a dat un comunicat public prin care isi cerea iertare de la Robert Pattinson, infidelitatea era mai mult mentala, relatia cu regizorul productiei „Snow White and the Huntsman” s-a rezumat la cateva „saruturi pasionale”. Si nici macar acestea nu ar fi avut loc in timpul filmarilor, ci in ultimele saptamani.

Singurul care pare sa nu fi fost la curent cu scenariul e Robert Pattinson. Sau e un actor atat de bun, incat nu se da in laturi sa se joace chiar cu viata lui.

Sursa: vdt.antena3.ro

Recomandari