Căutare Live

Leonardo DiCaprio iubește intens! Fosta iubită a lui Adam Levine îl pune pe jar. Cu ce forme apetisante l-a ademenit pe actor - Galerie Foto

Fără îndoială, Leonardo DiCaprio este un cuceritor! După despărțirea de Kelly Rohrbach, actorul își face de cap cu tot felul de domnișoare. Mai nou, acesta a fost surprins în compania Ninei Agdal, un alt fotomodel Sport Illustrated.

Fără îndoială, Leonardo DiCaprio este un cuceritor! După despărțirea de Kelly Rohrbach, actorul își face de cap cu tot felul de domnișoare. Mai nou, acesta a fost surprins în compania Ninei Agdal, un alt fotomodel.

Superba daneză de 24 de ani se pae că îi pune inima pe jar actorului de 41 de ani. Cei doi au petrecut o lună de vacanță în Montauk, New York, și în Bahamas.

Deși par îndrăgostiți nevoie mare, prietenii apropiați ai actorului consoderă că vedeta nu prea are gânduri serioase cu celebrul fotomodel.

„Nu cred că este ceva mai mult decât o scurtă idilă”, a spus un prieten, potrivit libertatea.ro. Cu toate acestea, purtătorul de cuvânt al fotomodelului a refuzat să facă vreun comentariu, privind relația Ninei cu Leo, iar cel al actorului nu a răspuns jurnaliștilor.

Parteneri
Gem de pepene galben. Gem fin cu textură de jeleu
Catine.ro
Ultimele știri
Top Văzute
x