Liviu Arteni, în stare de șoc! Cum a reacționat, când a aflat că Israela a murit: "Țipa din toți plămânii".

 

Liviu Arteni, bărbatul cu care Israela fusese căsătorită, în urmă cu ceva ani a avut un șoc, la aflarea veștii morții acesteia, potrivit declaraților surorii sale.

Nu, n-am vorbit cu Liviu de când a murit Israela. Am vorbit cu sora mea din Belgia. Liviu a avut un șoc foarte foarte puternic. Urla și țipa din toți plămânii. A trăit șocul vieții lui. Am înțeles că Liviu se află în Spania, în regiunea Alicante.

Confirm că Israela dorea să se mute în Alicante alături de Liviu. Eu am ținut legătura cu Israela și îmi arăta mesajele dintre ei doi. Țineau legătura în permanență. Era hotărâtă să se ducă acolo pentru că era clima mai bună.

Liviu a spus că nu vine în România pentru că știe că vin copiii să o ia să o înmormânteze în Israel, că nu ar avea de ce. Nu o să vină. El a spus că nu vrea nimic din averea Israelei. Israela îl monitoriza permanent pe Liviu. Israela i-a trimis bani cu o săptămână înainte de a muri, ea prefera să nu-și mai ia medicamente ca să-i trimită lui,” a mărturisit sora lui Liviu Arteni, pentru Antena Stars.

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe 

România la CENTENAR. 100 DE ANI de la MAREA UNIRE