Macaulay Culkin a spus adevărul despre relația lui cu Michael Jackson! Motivul pentru care l-a contactat cântărețul

Macaulay Culkin, starul din „Singur Acasă/ Home Alone”, a făcut dezvăluiri despre relația pe care a avut-o cu regretatul artist Michael Jackson – o relație ce a fost controversată, de-a lungul timpului.

Macaulay Culkin, starul din „Singur Acasă/ Home Alone”, a făcut dezvăluiri despre relația pe care a avut-o cu regretatul artist Michael Jackson – o relație ce a fost controversată, de-a lungul timpului.

Prietenia lui Macaulay Culkin, acum în vârstă de 38 de ani, cu Michael Jackson a început după ce el a devenit celebru, la vârsta de 10 ani, datorită interpretării din „Home Alone”.

„El m-a contactat, pentru că se întâmplau repede foarte multe lucruri mari cu mine și cred că el s-a identificat cu asta”, a spus Macaulay Culkin.

„Până la urmă, poate fi ușor să spui că relația noastră a fost bizară sau nu știu cum, dar nu a fost așa, deoarece pentru noi avea sens”, a adăugat el.

Macaulay Culkin a mai spus că singurul motiv pentru care oamenii au catalogat prietenia lui cu Michael Jakcson drept „stranie” a fost acela că artistul era „cea mai mare celebritate din lume”.

„Eu eram singur. Nimeni din școala catolică la care mergeam nu înțelegea prin ce treceam eu, iar Michael Jackson trecuse prin exact același lucru. A vrut să se asigure că nu eram singur”, a mai povestit Macaulay Culkin.

Actorul a mai spus despre Michael Jackson că era „amuzant și amabil” și a dezvăluit că obișnuiau să facă farse la telefon.

În trecut, Macaulay Culkin a recunoscut, în timp ce Michael Jackson era cercetat pentru abuz de copii, că a dormit în patul cântărețului.

„Știu că pentru toată lumea părea ceva ieșit din comun, dar pentru mine, prietenia cu Michael Jackson era normală”, a adăugat el.

Parteneri
Diferența dintre un hotel și un motel. Tot ce trebuie să știi înainte să-ți faci o rezervare
Fie că îți dorești să stai la un hotel din centrul orașului sau la un resort plin de facilități, este foarte important să alegi cea mai bună opțiune pentru a avea parte de o vacanță de neuitat. Multe persoane încă nu știu diferența reală dintre un hotel și un motel.
Catine.ro
Ultimele știri