Căutare Live

Marc Anthony a plans in genunchi pe scena!

Marc Anthony a cedat nervos tocmai in timpul celei mai recente reprezentatii sustinute pe o scena din Miami. Artistul s-a prabusit in genunchi si a plans precum un copil.

Marc Anthony pare sa nu se impace cu gandul pierderii sotiei sale. In seara in care a implinit 43 de ani, artistul a avut o cadere emotionala tocmai pe scena, in fata a sute de fani.

In momentul in care publicul i-a cantat La Multi Ani, Marc Anthony a cazut in genunchi si a dat frau liber lacrimilor. A multumit fanilor, marturisindu-le ca trece prin momente grele, iar afectiunea lor ii este de mare ajutor.

O zi mai tarziu, Marc Anthony s-a aniversat si acasa, unde insasi Jennifer Lopez i-a stat alaturi, in calitate de fosta sotie si mama a copiilor sai.

Artistul a fost inconjurat de multi prieteni si rude, dar a parut interesat sa stea exclusiv cu copiii lui si cu Jennifer Lopez.

Foto: hepta.ro

Drake si Chris Brown ar putea primi cate un milion de dolari pentru a se bate in ringul de box... VIDEO! Nepoata reginei Elisabeta a 2-a a Marii Britanii, inselata de sot...
Parteneri
Ana-Maria Calița, despre sinceritate și autenticitate: „Atitudinea unei persoane este cel mai atrăgător lucru al său”
Ana-Maria Calița este una dintre cele mai vesele și mai dezinvolte femei de la noi din țară. Actrița a acceptat invitația echipei noastre și ne-a oferit un interviu plin de amuzament, dar și de momente emoționante. Ana-Maria ne-a povestit câteva detalii din spatele scenei și cum a reușit să facă performanță. Deși pare mereu zâmbitoare, aceasta ne-a mărturisit că lucrurile nu stau întotdeauna așa.
Catine.ro
Ultimele știri