Live acumObservator 16 Weekend
Prime Time 20:00Animatie: Pisicile aristocrate

Maria Movileanu: "Cove m-a lovit in timp ce imi tineam copilul in brate"

Pareau sa traiasca un basm, in care dragostea se afla la loc de cinste. Dar iata ca din nou aparentele insala.Iata insa ca, dupa luni de speculatii si dupa atata durere in suflet adunata, Maria Movileanu a decis sa rupa tacerea si sa spuna cosmarul pe care l-a trait atunci cand era partenera de viata a lui Cove si care continua sa o bantuie, chiar si dupa ce mariajul a fost rupt.

„Daca am trecut cu multa discretie pe langa momentele pline de tensiune si agresivitate din parte lui din timpul casniciei e lesne de inteles de ce am facut-o. Orice om are insa un prag al suportabilitatii, dar atunci cand e depasit incepi sa ceri ajutor.

Nimeni n-ar crede ca acest barbat matur de 36 de ani care s-a casatorit din dragoste isi poate lovi sotia care-si tinea copilul in brate la numai doua luni dupa ce a devenit tata. Si nu s-a intamplat doar o data, ci s-a repetat chiar in prezenta unei persoane straine. Desi public isi exprima dragostea fata de Bogdan, in realitate nu si-o manifesta.

Este adevarat ca in cursul saptamanii vine sa-l viziteze o data sau de doua ori, dar niciodata nu-i daruieste nimic, considerand ca pensia de intretinere pe care o plateste acopera totul", a spus Maria pentru Secret Life.

Recomandari