Căutare Live

Mariah Carey si Lenny Kravitz ar avea o relatie in secret

Mariah Carey a fost vazuta foarte des flirtand prin cluburi cu diversi barbati, iar gurile rele spun ca are o idila ce i-ar putea pune in pericol casnicia.

Tabloidele de peste ocean au scos la iveala amanunte picante din viata vedetei. Mariah Carey, in varsta de 42 de ani, trece printr-o perioada delicata. Chiar daca este casatorita si are doi copii, cantareata nu ezita sa-si piarda noptile prin cluburi. Mariah a fost vazuta din ce in ce mai des la bratul lui Lenny Kravitz.

Sotul ei, Nick Cannon, a devenit extrem de furios cand artista a insistat ca celebrul rocker sa devina jurat alaturi de ea intr-un show de televiziune. Pasiunea lui Mariah pentru Lenny ar fi mai veche. Apropiatii cuplului spun insa ca sunt doar barfe si ca cei doi sunt doar buni prieteni.

Anul acesta, Mariah si Nick Cannon au sarbatorit patru ani de casnicie si au petrecut o noapte incredibila la Paris.

R.Kelly are o datorie de aproape 1,4 milioane de dolari catre stat... Adriana Bahmuteanu "fierbe"! Unde a fost vazut Silviu Prigoana...
Parteneri
Blue Monday 2022. Cea mai tristă zi din an e pe 17 ianuarie
În timp ce luna ianuarie este luna rezoluțiilor și a stabilirii noilor obiective, poate fi, de asemenea, o perioadă destul de dificilă pentru mulți oameni. Sărbătorile au trecut, afară e frig și mai sunt multe luni până la vară. Cu toate acestea, nu e nimic suprinzător că luna ianuarie este luna care găzduiește Blue Monday 2022. Cea mai tristă zi din an îi sperie pe mulți dintre noi.
Catine.ro
Ultimele știri