Căutare Live

Marina Dina, tradata cu Marinela Avadanei

Cuplata cu fiul unui magnat, asistenta lui Mihai Morar a simtit recent gustul amar al tradarii cand Niro jr a fost surprins in tandreturi cu Marinela Avadanei.

Este drept, intre Marina si iubitul ei lucrurile nu au mers mereu bine. S-au tot despartit, s-au impacat, asa incat nimeni nu stia ce sa mai inteleaga.

Dar, dupa ce se parea ca relatia s-a stabilizat oarecum, iata ca fiul de magnat a calcat din nou in strachini. Mare amator de distractie, Robert Dumitru a iesit, sambata noapte, cu gasca de prieteni, intr-un club unde, dupa cateva pahare, privirile i s-au oprit pe o frumoasa.

Toata noaptea, Niro jr a schimbat SMS-uri cu Marinela Avadani, aflata la o masa alaturata, dupa cum a remarcat Click. Ba chiar, la un moment dat, ea s-a ridicat de pe canapea, s-a indreptat spre scena unde Niro jr dansa de zor, a schimbat cateva vorbe cu el si s-a indreptat spre toaleta. Se mai mira cineva ca Robert a insotit-o?

Le Monde: Nicolae Guta uimeste prin virtuozitatea sa vocala!... Ja Rule intra la inchisoare pentru posesie ilegala de arma...
Parteneri
Ingredientul alimentar care îți poate afecta sistemul imunitar. Ce este recomandat să eviți pentru a te menține sănătoasă
Cele mai recente studii au descoperit că zahărul este ingredientul alimentar care îți poate afecta sistemul imunitar. În Statele Unite ale Americii specialiștii au demarat mai multe cercetări încă de la apariția primului val de COVID-19.
Catine.ro
Ultimele știri