Căutare Live

"Meci" greu pentru Victor Piturca: Vica Blochina nu se lasa si cere pensie alimentara!

Pentru Victor Piturca, lupta in justitie cu Vica Blochina pare sa fie cel mai lung meci. In "tur", selectionerul nationalei a obtinut suspendarea platii pensiei alimentare de mii de euro pentru Edan, copilul lui Piti, asa cum stabilise Judecatoria Buftea. Returul a fost astazi la Curtea de Apel, acolo unde fosta balerina a cerut din nou ca Piturca sa scoata banii.

Cand a aflat ca Vica Blochina e insarcinata, Victor Piturca a facut chef de chef. Iar declaratiile celor care s-ar fi distrat la petrecere i-au convins pe magistratii Judecatoriei Buftea ca el este tatal lui Edan.

Intre timp, la Tribunalul Ilfov, Piturca castigase si el un meci. Asta desi initial fusese o victorie a Vicai: Antrenorul era bun de plata 9.000 de euro pe luna pensie alimentara, plus 100.000 de euro, datorii pentru lunile de judecata.

Acum, judecatorii au stabilit suspendarea platii pensiei alimentare. Cel putin pana cand instantele vor stabili, definitiv si irevocabil, ca Piti este tatal lui Edan.

Selectionerul nu s-a prezentat nici astazi la judecata. Nu a facut-o niciodata. Si s-a ferit sa faca vreo declaratie publica de cand a inceput procesul.

foto: Intact Images

Mircea Badea, despre "meseria" de paparazzo: "O ineptie specific mioritica"... Dr. Cristian Andrei despre cuplul Marin - Banica: "Sunt oameni educati. Nu a fost banul motivul despartirii"...
Parteneri
Blue Monday 2022. Cea mai tristă zi din an e pe 17 ianuarie
În timp ce luna ianuarie este luna rezoluțiilor și a stabilirii noilor obiective, poate fi, de asemenea, o perioadă destul de dificilă pentru mulți oameni. Sărbătorile au trecut, afară e frig și mai sunt multe luni până la vară. Cu toate acestea, nu e nimic suprinzător că luna ianuarie este luna care găzduiește Blue Monday 2022. Cea mai tristă zi din an îi sperie pe mulți dintre noi.
Catine.ro
Ultimele știri