Căutare Live

Mihaela Borcea, operată de urgenţă! Fosta soție a lui Borcea are dureri insuportabile. În ce stare se află acum

Mihaela Borcea, operată de urgenţă în Austria! Când credea că a scăpat în sfârşit de problemele pe care le-a avut în ceea ce priveşte starea ei de sănătate, un accident mai vechi la ski pare să îi creeze mari probleme.

Mihaela Borcea a fost operată de urgenţă în Austria. Când credea că a scăpat în sfârşit de problemele pe care le-a avut în ceea ce priveşte starea ei de sănătate, un accident mai vechi la ski pare să îi creeze mari probleme, potrivit Antena Stars.

Din cauza durerilor insuportabile pe care afacerista le avea la piciorul la care s-a lovit, a fost nevoită să se lase pe mâna medicilor. Operaţia s-a terminat cu bine, iar acum, fosta soţie a lui Cristian Borcea se recupereaza. Problemele la picior vin după o perioadă lungă de greutăţi.

Mihaela Borcea s-a luptat timp de 6 ani cu intoxicaţia cu mercur. A făcut tratamente peste tratamente, a cheltuit zeci de mii de euro. După divorţ, aceasta a trecut printr-o perioadă stresantă şi aşa a luat şi mai multe kilograme în plus

Ionela Prodan trece prin momente dramatice: "Nu răspunde la tratament"... Andreea Bălan, dezvăluiri în PREMIERĂ: ”Liviu Vârciu m-a pupat. Trebuia să mă ascund de taică-miu ”...
Parteneri
Tort Mozaic. Tort tablă de șah, spectaculos și delicios
Se apropie un eveniment în familie și vrei să-i surprinzi pe cei dragi cu un tort delicios și spectaculos? Îți oferim o rețetă de tort Mozaic cu aspect de tablă de șah, care îi va cuceri pe toți invitații.
Catine.ro
Ultimele știri