Căutare Live

Mihaela Borcea, operată de urgenţă! Fosta soție a lui Borcea are dureri insuportabile. În ce stare se află acum

Mihaela Borcea, operată de urgenţă în Austria! Când credea că a scăpat în sfârşit de problemele pe care le-a avut în ceea ce priveşte starea ei de sănătate, un accident mai vechi la ski pare să îi creeze mari probleme.

Mihaela Borcea a fost operată de urgenţă în Austria. Când credea că a scăpat în sfârşit de problemele pe care le-a avut în ceea ce priveşte starea ei de sănătate, un accident mai vechi la ski pare să îi creeze mari probleme, potrivit Antena Stars.

Din cauza durerilor insuportabile pe care afacerista le avea la piciorul la care s-a lovit, a fost nevoită să se lase pe mâna medicilor. Operaţia s-a terminat cu bine, iar acum, fosta soţie a lui Cristian Borcea se recupereaza. Problemele la picior vin după o perioadă lungă de greutăţi.

Mihaela Borcea s-a luptat timp de 6 ani cu intoxicaţia cu mercur. A făcut tratamente peste tratamente, a cheltuit zeci de mii de euro. După divorţ, aceasta a trecut printr-o perioadă stresantă şi aşa a luat şi mai multe kilograme în plus

Fosta ”noră” a lui Vasile Turcu a înnebunit toți bărbații din club cu posteriorul ei „golaș”! Cum arată din față bomba s... Andreea Bălan, dezvăluiri în PREMIERĂ: ”Liviu Vârciu m-a pupat. Trebuia să mă ascund de taică-miu ”...
Parteneri
Ana-Maria Calița, despre sinceritate și autenticitate: „Atitudinea unei persoane este cel mai atrăgător lucru al său”
Ana-Maria Calița este una dintre cele mai vesele și mai dezinvolte femei de la noi din țară. Actrița a acceptat invitația echipei noastre și ne-a oferit un interviu plin de amuzament, dar și de momente emoționante. Ana-Maria ne-a povestit câteva detalii din spatele scenei și cum a reușit să facă performanță. Deși pare mereu zâmbitoare, aceasta ne-a mărturisit că lucrurile nu stau întotdeauna așa.
Catine.ro
Ultimele știri