Moartea Elodiei, prevestită de un detaliu dintr-o fotografie de la nunta avocatei cu a lui Cioacă? Internauții: ”Doamne-ferește, cum de nu și-a dat seama?”

 
+2 click pentru
galerie

De multe ori, mai ales în popor, există convingerea printre oameni, că anumite evenimente din viitor pot fi prevestite de ”semne”. Unul dintre acestea a fost remarcat de internauți într-o fotografie de nuntă a Elodiei și a lui Cristian Cioacă. Potrivit mai multor, români, în imagine s-ar reflecta pe peretele interior al bisericii, în timpul cununiei religioase, însuși chipul Diavolului!

 ”Doamne-ferește, cum de nu și-a dat seama?”, s-au întrebat internauții. ”Se vede însuși satana pe perete!”, au opinat alții. Voi ce părere aveți, ați observat detaliul?

S-a împlinit un deceniu de la dispariţia Elodiei, dar nici în ziua de azi nu s-a elucidat misterul! Timp de cinci ani, a fost căutată prin Interpol prin 190 de state. Asta după ce poliţiştii români au scotocit prin toată ţara. Cum nu s-a găsit cadavrul, nu există nici mormânt unde să se poată aprinde o lumânare.

Elodia Ghinescu a dispărut la sfârşitul lui august 2007, cazul fostei avocate fiind intens mediatizat de atunci. Cu toate că poliţistul Cristian Cioacă, soţul Elodiei, se află în închisoare, fiind acuzat de uciderea acesteia, trupul femeii nu a fost găsit, în ciuda numeroaselor căutări efectuate.

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe