Căutare Live

Monica Columbeanu a facut sex pe biroul lui Irinel!

Avocatul Richard sustine ca ar fi intretinut relatii intime cu Monica Columbeanu chiar in biroul lui Irinel.

Divortul dintre Iri si Moni a fost doar varful unui aisberg de infidelitati din partea ambelor parti.

La „Un show pacatos" de joi seara a fost prezentata prima dovada a infidelitatii Monicai Columbeanu. Este vorba de declaratia amantului lui Moni - Richard- un avocat strain care a sosit in Romania in aprilie anul trecut.

Conform spuselui acestuia, el ar fi cinat la un restaurant japonez din incinta hotelului Marriot, alaturi de Moni si sora ei, Ramona, dupa care ar fi fost plimbat cu limuzina prin oras de catre doamna Columbeanu.

Incununarea acestui periplu nocturn nu s-a lasat prea mult asteptata. Odata ajunsi la apartamentul de birouri din Calea Victoriei al lui Iri, cei 3 au ramas doar 2, dupa ce Ramona Gabor a fost invitata de sora ei sa plece si sa o lase singura cu Richard.

Avocatul a povestit cum a intins-o pe Moni pe birou si cum, in momentul in care o saruta pe ceafa privirea lui s-a intersectat cu cea a lui Iri, care ii zambea dintr-o poza aflata pe mobilier. A vrut sa mute poza, insa Moni a insistat sa o lase pentru ca si Iri sa ii poata vedea. Inhibat oarecum de potenta financiara a lui Iri, Richard a decis sa continue partida de dragoste departe de privirile sotului Monicai, mutand-o pe aceasta pe canapea.

(Se pare ca exista si un film cu cei doi, ce va fi dat publictatii in curand.)

Foto: Facebook

Monica Columbeanu a inaintat actele de divort la Buftea!... Delia Matache si-a gasit cainele pierdut!...
Parteneri
Beneficiile consumului de roșii. Ce spun cele mai recente studii ale specialiștilor despre acestea
Catine.ro
Ultimele știri
x