Căutare Live

Monica Columbeanu cheltuie banii datorati avocatului!

In timp ce promite avocatului sau ca il va plati din banii lui Irinel Columbeanu, Monica cheltuie numai pe biletul de avion remuneratia datorata lui Ionut Dojana.

Monica Columbeanu s-a plans de nenumarate ori ca Irinel a lasat-o fara niciun ban in buzunar, drept pentru care trebuie sa munceasca tocmai in indepartata America.

Libertatea a intrat insa in posesia celui mai recent bilet de avion cumparat de Monica Columbeanu, bilet care atesta faptul ca vedeta nu avea de gand sa revina in tara pentru infatisarea la procesul de incredintare temporara a fiicei sale.

Pe bilet data de plecare este 2 iunie, iar cea de intoarcere in tara este 28 iunie, semn clar ca in ciuda zvonurilor lansate de Ramona Gabor, Monica se afla in continuare in SUA si nu in Romania.

In plus, costul biletului depaseste cei 6000 de euro datorati pana in prezent avocatului, lucru care dovedeste inca un neadevar afirmat de vedeta atunci cand s-a plans ca trebuie neaparat sa munceasca pentru bani.

Ramane pe mai departe un mister ce fel de munca depuna Monica Columbeanu cu adevarat in America si cine ii plateste drumurile pana acolo, in timp ce avocatul spera sa fie platit din banii castigati la partaj.

Mariana Moculescu si iubitul s-au batut in club!... Laurette vrea sa-i ia locul lui Cabral!...
Parteneri
Tort Mozaic. Tort tablă de șah, spectaculos și delicios
Se apropie un eveniment în familie și vrei să-i surprinzi pe cei dragi cu un tort delicios și spectaculos? Îți oferim o rețetă de tort Mozaic cu aspect de tablă de șah, care îi va cuceri pe toți invitații.
Catine.ro
Ultimele știri