Monica Columbeanu si-a pus mama la slabit

Cand ai doua fete care urca pe podium si sunt mereu in centrul atentiei, parca ai vrea sa stii de unde li se trage frumusetea. Asta si-a zis si Veronica Gabor, mama Monicai si a Ramonei.

Asa se face ca femeia de 49 de ani a decis sa slabeasca. A cautat un specialist in acupunctura si cu ajutorul acelor pe care le-a purtat la nivelul lobilor urechii, a reusit sa dea jos o buna parte din surplusul de greutate intr-o luna, spre incantarea lui Moni.

Mama a slabit zece kilograme in prima luna. Si acum poarta acele ace de acupunctura minuscule la nivelul urechii. Ea a facut acest tratament asociat cu o dieta personalizata prescrisa de doctorul Michael Aharon.

Elementul esential al acestei terapii de sine statatoare il constituie cresterea vointei pacientului de a rezista tentatiei de a manca, precum si reducerea cantitatii de alimente consumate", a declarat Monica Columbeanu pentru Libertatea.

Iar daca in familia Gabor toate femeile urca pe podium, nu ar fi exclus ca in curand si Veronica sa faca asta. Pana atunci mai are insa cateva kilograme de dat jos. Abia a ajuns la 70.

Ultimele știri