Căutare Live

Mormantul Madalinei Manole, lasat in paragina!

Madalina Manole nu are parte de liniste nici dupa moarte. Parintii artistei sunt extrem de suparati pe Petru Mircea, iar asta pentru ca barbatul a lasat mormantul in paragina.

Ion si Eugenia Manole sustin ca nu pot face nimic la mormantul fiicei lor deoarece Petru Mircea este proprietarul locului de veci.

"A gasit doi tigani si le-a spus sa faca rost de pamant pe care sa-l cearna pentru a-l pune pe mormant, dar sa nu-l puna pana nu vine el. Aia s-au conformat, au adus cateva roabe de pamant si l-au asteptat, dar el nu mai venea. Cand ne-am dus noi la mormant, tiganii ne-au spus totul si au zis ca, daca nu vine el, sa le dam noi banii, ca ei nu au muncit degeaba. Noi am spus ca nu le dam niciun ban, ca nu le-am cerut noi sa care pamant la mormant. Noi chiar semanasem de asta-toamna iarba frumoasa si pusesem si doua flori pe mormant. Pana la urma, tiganii, suparati ca pot ramane neplatiti, ne-au cerut telefonul lui Petru. Si Marian, fiul meu, i l-a dat. L-au sunat tiganii pe Petru si l-au amenintat: sa vina sa le dea banii! Tiganii se gandisera ca, daca il vad pe Petru in cimitir, il cocoseaza cu lopetile daca nu le da banii", a declarat Ion Manole pentru Ring.

"Acum mormantul e numai pamant negru si uscat. Iarba pusa de noi a rasarit pe margini. Se duc cainii pe acolo - ca in cimitir sunt niste caini, il racaie si dorm pe mormant. Ma doare sufletul ca nu pot sa fac nimic pentru mormantul fiicei mele", a mai spus barbatul.

Vezi cine va mosteni averea lui Amy Winehouse!... VIDEO! Costin Marculescu: "Am fost la un pas sa ma culc cu Carmen Harra"...
Ultimele știri