Nuntă ca în poveşti! Claudia Pătrăşcanu şi Gabi Bădălă au cheltuit 80.000 de euro pentru cea mai frumoasă petrecere din viaţa lor

Nuntă mai ceva ca-n 1000 şi una de nopţi. Într-un cadru de vis, Claudia Pătrăşcanu i-a spus Da alesului său, Gabi Bădălău şi în faţa lui Dumnezeu. Un eveniment unic presărat cu mult lux, rochii care mai de care mai spectaculoase, mii de flori albe şi o ceremonie emoţionantă. Divin a fost cuvântul care a caracterizat perfect nunta Claudiei cu alesul ei, Gabi Bădălău.

Nuntă mai ceva ca-n 1000 şi una de nopţi. Într-un cadru de vis, Claudia Pătrăşcanu i-a spus Da alesului său, Gabi Bădălău şi în faţa lui Dumnezeu. Un eveniment unic presărat cu mult lux, rochii care mai de care mai spectaculoase, mii de flori albe şi o ceremonie emoţionantă. Divin a fost cuvântul care a caracterizat perfect nunta Claudiei cu alesul ei, Gabi Bădălău.

O nuntă ca în poveşti, cu decoraţiuni spectaculoase din flori naturale, ţinute de mii de euro şi vedete una şi una! Lacrimile de fericire şi emoţiile copleşitoare nu aveau cum să lipsească din cea mai frumoasă zi din viaţa artistei.

Cu o zi înainte de fericitul eveniment, cântăreţei i-a fost organizată petrecerea burlăciţelor. Prietenele artistei au închiriat o limuzină de lux şi s-au distrat de mama focului ca între fete.

În ziua cea mare, oraşul Bolintin a răsunat de voie bună. Și e de înțeles! Miresica a optat pentru o rochie voluminoasă, de prinţesă, cu broderii speciale şi trenă demnă de o regină. La care a accesorizat un zâmbet de milioane. Şi să nu vă îmaginaţi că a fost o rochie oarecare, ci una creată de designerul vedetelor de la Hollywood! Preţul ar depăşii ordinul miilor de euro!

Buchetul miresei a fost şi el unul special: făcut după gusturile Claudiei, din florile preferate ale artistei: bujori albi şi flori de mărgăritar. Ginerele nu s-a lăsat nici el mai prejos. Îmbrăcat la patru ace, Gabi a ales să poarte în ziua cea mare un sacou alb, pantaloni negri şi cămaşă albă. O combinaţie care s-a asorat de minune cu rochia splendidă a viitoarei soţii.

Claudia şi alesul ei şi-au dorit o nuntă tradiţională şi aşa s-a şi întâmplat. Cei doi au respectat toate obiceiurile, nu numai la biserică, ci și în curtea casei părinţilor lui Gabi. O vilă impunătoare, umplută până la refuz cu flori albe! Bineînțeles, la alegerea miresei.

După ce mirele şi toţi invitaţii au sosit acasă la socri mari, sub o cupolă enormă de flori albe şi roz, naşa a rupt turta miresei.

Au spus că vor respecta tradiţiile şi s-au ţinut de cuvânt. După ce naşa i-a rupt turt, nuntaşii au încins o horă de toată frumuseţea în stradă. Iar miresica nu a stat locului o secundă. Chiar dacă rochia pe care a purtat-o, cu siguranță, nu era prea ușoară.

Abia după horă, alaiul s-a mutat la biserica, acolo unde Claudia şi Gabi şi-au unit destinele în faţa lui Dumnezeu. Aşa că, odată ajunşi în faţa lăcaşului, cei doi miri radiau de fericire. Iar aştepările de la cel mai fericit eveniment din viaţa brunetei au fost extrem de mari.

Mireasa a coborât din maşină la braţul naşului şi era tare nerăbdătoare să vadă decoraţiunile din biserică. Şi înțelegem perfect de ce era atât de nerăbdătoare! Biserica a arătat de-a dreptul. spectaculos! Cântăreaţa a ales un decor romantic, din flori albe, care curgeau de sus, din tavan şi formau întregi bolte de un alb imaculat. Petalele de bujori de pe jos, lumănările albe, dar şi copacii special aduşi, au recreat decorul unui tărâm de basm.

Dacă vila a fost împodobită cu foarte multe flori, nici biserica nu a fost lăsată mai prejos. În plus, au fost aduse și mai multe scaune albe, pentru ca invitaţii să nu fie nevoiţi să stea în picioare cât dureaza slujba. Mai mult decât atât, s-a schimbat covorul şi în locul clasicului covor roşu, a fost adus unul alb.

Drumul de la maşină până la intrarea în biserică a fost unul presărat cu râsete. Claudia a fost toată numai un zâmbet şi nu s-a dezlipit nici măcar o secundă de soţul ei.

De la biserică, frumoșii tineri, soţ și soție și în fața lui Dumnezeu de acum, s-au îndreptat spre un restaurant de lux din nordul Capitalei, acolo unde avea să aibă loc o petrecere de pomină. Şi se anunța un party cu surle şi trâmbiţe. Un mix spectaculos între o recepţie de cu mare fast şi o petrecere cu purceluşi la proţap, stropită din belșug cu şampanie fină, de cea mai bună calitate.

Oaspeţii au fost așteptaţi, la intrarea în localul de lux, cu un fastuos aranjament floral cu inițialele celor doi miri care tocmai își juraseră iubire veșnică. Pe un perete din gard viu, de un verde închis, trona format din trandafiri albi, numele lor. Alte zeci de buchete de flori împodobeau intrarea în restaurant. Iar mirii şi-au făcut apariţia cu paharele de şampanie în mână. Semn clar că se anunţa o petrecere de vis.

Decorul de la restaurant a fost unul demenţial. Nuferi roşii şi albi acopereau piscina iar masa mirilor arăta spectaculos. Orhideele albe, cristalele şi paharele de argint au întregit decorul unei nunţi fabuloase. Invitaţii s-au delectat cu un aperitiv sofisticat, cu fructe de mare şi somon tartar, dar după lăsarea serii s-au răsfățat și cu bucate ceva mai tradiţionale, cum ar fi viţelușii la protap.

Bucătarii au încins grătarele, iar pe proţap purceluşi aşteptau să fie degustaţi. Ce să mai, un adevărat festin culinar pentru cele mai delicate gusturi. Carnea de la grătar cu pâinea de pe vatră şi murăturile a fost un real răsfăţ. boieresc.

De la un aşa eveniment important nu puteau lipsi nici dulciurile. De la eclere, brioşe până la acadele sau.macarons, de toate culorile şi toate felurile, delicioasele prăjituri îţi lăsau gura apă, doar când aruncai o privire. Iar numele celor doi soţi trona, sculpat în lemn alb, deasupra delicateselor. Albul a fost culoarea serii şi a dat o notă de eleganţă şi bun gust!

Gabi Bădălău şi Claudia Pătrăşcanu şi-au spus povestea de dragoste într-un dans care a lăsat invitaţii fără suflare! Ea, mireasă superbă cu o rochie de vis, el, mirele elegant care a condus-o în paşi de vals, spre culmile fericirii! Ce mai, un tablou mirific pe care cei doi l-au aşteptat muuuultă vreme.


Ultimele știri