Antena Căutare

Oana Roman, dezvăluiri sfâșietoare! Vedeta a transmis fanilor că atât ea, cât și soțul ei, sunt bolnavi: „O să se spună că din cauza mea a păţit asta!”

Un necaz nu vine niciodată singur, iar în cazul Oanei Roman, ipoteza se adeverește cu vârf și îndesat. După ce vedeta a mărturisit recent că suferă de depresie, acum a avut curajul să le mărturisească fanilor că și soțul ei, Marius, e bolnav.

Un necaz nu vine niciodată singur, iar în cazul Oanei Roman, ipoteza se adeverește cu vârf și îndesat. După ce vedeta a mărturisit recent că suferă de depresie, acum a avut curajul să le spună fanilor că și soțul ei, Marius, e bolnav.

Este vorba de o condiție declanșată pe fond de stres. Oana Român a făcut anunțul, reamintind tuturor că mariajul ei a trecut în ultima vreme prin momente tensionate, dar că iubirea și fetița lor i-a ajutat să rămâne împreună pe ea și pe Marius. Din cauza problemelor financiare și a stresului, soțul ei s-a îmbolnăvit.

Oana Roman, dezvăluiri sfâșietoare! Vedeta a transmis fanilor că atât ea, cât și soțul ei, sunt bolnavi: „O să se spună că din cauza mea a păţit asta!”

”Este o alopecie care se face pe fond de stres. O să se spună că din cauza mea a păţit asta. Eu am o prietenă foarte bună şi care este medic dermatolog şi i-a prescris un tratament.

El are păr deja acolo şi nu se vede încă. Tratamentul a avut efect şi trebuie să îşi dea în fiecare zi”, a adăugat Oana Roman.

Soții Elisei au fost surprinși de 1 mai pe litoral, acolo unde s-au comportat ca doi adolescenți amorezați, uitând de toate problemele și toate bolile.

Rulouri sau cornete cu cremă de vanilie. Mici bijuterii culinare
Dacă nu ai în recuzita ta culinară și forme pentru copt rulouri sau cornete, este timpul...
Horoscopul zilei de 4 februarie 2023. Taurii sunt ușor de influențat. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 4 februarie 2023 spune că nativii din zodia Taur vor avea parte de o zi mai...
Parteneri
Cele mai nesigure semne zodiacale. Nativii care se bazează mereu pe cei din jur
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x