Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Film: Jaf in stil italian

Audieri pe bandă rulantă! Oana Zăvoranu, din nou la cuțite cu vrăjitoarele

Audieri pe bandă rulantă în procesul dintre Oana Zavoranu și vrăjitoarele acuzate de înșelăciune. Oana Zăvoranu este pusă din nou față în față cu vrăjitoarele.  

Audieri pe bandă rulantă în procesul dintre Oana Zăvoranu și vrăjitoarele acuzate de înșelăciune. Oana Zăvoranu este pusă din nou față în față cu vrăjitoarele.

Păgubita, dar și Ana-Maria Reghecampf, ar trebuie dea declarații în fața judecătorilor. Vedeta este convinsă că va avea câștig de cauză și de această dată. Se pare că ea s-ar baza pe.. stenogramele din discuțiile dintre cele care au înșelat-o.

Tot scandalul a început în 2011, când vrăjitoarele Melisa și Vanesa au contactat-o de mai multe ori pe Oana Zavoranu, cerându-i 99.000 de Euro pentru a o scăpa definitiv de vrăji. Pentru a face rost de bani mai repede, cele două femei i-au propus Querridei să își vândă apartamentul pentru 80.000 de Euro unui bărbat care s-a dovedit a fi prieten cu vrăjitoarele.

Melisa și Vanesa i-au mai cerut bani și pentru curățarea "aurei negre" pe care vedeta o avea. În final, paguba produsă a ajuns la 450.000 de Euro, iar Oana Zăvoranu a mers la Poliție pentru a reclama escrocheria în care a fost implicată.

Recomandari