Căutare Live

Audieri pe bandă rulantă! Oana Zăvoranu, din nou la cuțite cu vrăjitoarele

Audieri pe bandă rulantă în procesul dintre Oana Zavoranu și vrăjitoarele acuzate de înșelăciune. Oana Zăvoranu este pusă din nou față în față cu vrăjitoarele.  

Audieri pe bandă rulantă în procesul dintre Oana Zăvoranu și vrăjitoarele acuzate de înșelăciune. Oana Zăvoranu este pusă din nou față în față cu vrăjitoarele.

Păgubita, dar și Ana-Maria Reghecampf, ar trebuie dea declarații în fața judecătorilor. Vedeta este convinsă că va avea câștig de cauză și de această dată. Se pare că ea s-ar baza pe.. stenogramele din discuțiile dintre cele care au înșelat-o.

Tot scandalul a început în 2011, când vrăjitoarele Melisa și Vanesa au contactat-o de mai multe ori pe Oana Zavoranu, cerându-i 99.000 de Euro pentru a o scăpa definitiv de vrăji. Pentru a face rost de bani mai repede, cele două femei i-au propus Querridei să își vândă apartamentul pentru 80.000 de Euro unui bărbat care s-a dovedit a fi prieten cu vrăjitoarele.

Melisa și Vanesa i-au mai cerut bani și pentru curățarea "aurei negre" pe care vedeta o avea. În final, paguba produsă a ajuns la 450.000 de Euro, iar Oana Zăvoranu a mers la Poliție pentru a reclama escrocheria în care a fost implicată.

BOMBĂ în SHOWBIZ! Alina Vidican, însărcinată cu Borcea? Blonda ar fi rămas gravidă la ultima vizită... Kim Kardashian, acuzată de complot cu Instagram! Vedeta i-ar corupe pe utilizatorii de internet din Iran...
Parteneri
Uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului. Sfaturi utile pe care le poți încerca acasă
La fel ca cele mai multe aspecte ale frumuseții, părul sănătos se datorează unei diete echilibrate și ale unui stil de viață activ. Cu toate acestea, există câteva trucuri care îi pot schimba aspectul de la suprafață. Descoperă care sunt principalele uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului și cum pot fi folosite acasă.
Catine.ro
Ultimele știri