Oksana Grigorieva, poveste de dragoste cu bodyguardul ei

Nu doar Mel Gibson are probleme, ci si fosta lui partenera de viata, Oksana Grigorieva. Bodyguardul cantaretei din Rusia sustine ca are o relatie intima cu vedeta inca din luna mai a acestui an.

Kristian Herzog planuieste sa scoata o carte in care sa spuna totul despre povestea lor de dragoste, dar si despre batalia legala dintre Mel si Oksana.

„Kristian Herzog, caruia i s-a ordonat recent sa stea departe de fiica lui Mel si a Oksanei, din cauza cazierului lui, care are legatura si cu arme, le spune oamenilor implicati in caz ca a fost iubitul Oksanei timp de mai multe luni si ca inca mai discuta cu ea", a declarat o sursa.

In plus, se pare ca barbatul are informatii vitale pentru lupta legala pe care cantareata o duce cu actorul si regizorul.

„Herzog spune ca are mai bine de o mie de mesaje telefonice si mai mult de o mie de emailuri in care vorbeste cu Oksana despre detaliile acestui caz - Mel Gibson, probe, martori, strategia legala si conflictele majore dintre protagonisti", a mai spus apropiatul.

Ultimele știri