Căutare Live

Fostul secretar de stat Colin Powell si europarlamentarul Corina Cretu au avut o aventura? Oficialul american neaga orice relatie amoroasa

Scandal la nivel inalt! Corespondenta dintre secretarul de stat american si Corina Cretu (46 de ani) a fost data publicitatii de un hacker, care a postat mai multe e-mail-uri in care politicianul roman arata ca relatia celor doi era "de natura foarte personala". Colin Powell (76 de ani) a fost nevoit sa intervina public si sa nege ca cei doi au avut o aventura in ciuda faptului ca ea l-a numit in mesaje "iubirea vietii mele".

Mai multe publicatii de prestigiu au scris despre "relatia" din Colin Powell si Corina Cretu. The Daily Mail, The Huffington Post, New York Daily News si postul american de televiziune Fox News au acordat spatii largi acestei dezvaluiri soc.

Cum a aparut scandalul? Un hacker cunoscut ca "Guccifer” a postat pe pagina sa de Facebook un link catre o corespondenta prin e-mail intre cei doi. "Un tradator de patrie", l-a catalogat "Guccifer" pe Colin Powell pe wall-ul acestuia si a lasat alt link care mesajele dintre "iubiti" din perioada 2010-2011.

Pus intr-o situatie extrem de neplacuta, fostul secretar de stat american a trebuit sa intervina public si sa raspunda unor intrebari venite din partea site-ului thesmokinggun.com.

"A fost o prietenie care a devenit foarte personala pe e-mail. Imi trimitea fotografii frecvent. Multe fotografii de familie, cu nepoate ale ei, pe care le adora, de la reuniuni de familie, de la sedinte oficiale de lucru, de la casatorie si niste poze in costum de baie... Niciodata nimic nepotrivit”, s-a explicat Colin Powell in comunicatul remis thesmokinggun.com.

Fostul general de patru stele si Seful Marelului Stat Major Interarme din timpul "Primul Razboi din Golf" (1990-1991) a tinut sa precizeze ca s-a intalnit personal cu Corina Cretu "o data sau de doua ori" in ultimii opt ani si ca i-a fost credincios sotiei sale, Alma, cu care este casatorit de 50 de ani. "Nu a existat nici o relatie atunci si nu exista nici una acum", a spus Colin Powell.

Conform New York Daily News, oficialul american a sfatuit-o pe Corina Cretu ca "ar fi mai bine stergem toate email-urile dintre noi", ceea ce se pare ca aceasta a si facut, ba mai mult, si-a sters si blogul de pe platforma wordpress.

Foto: corinacretu.wordpress.com

Veste buna pentru Nina Dobrev: Paul Wesley, Stefan din "Jurnalele vampirilor", divorteaza!... Corina Cretu, primele reactii despre dezvaluirile privind o idila cu Colin Powell...
Parteneri
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cum a fost surprinsă familia celor doi îndrăgostiți
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cei doi îndrăgostiți s-au bucurat de timpul liber în Los Angeles și au mers să vizioneze filmul Licorice Pizza. Fotografii s-au aflat tot timpul pe urmele celor doi. Alături de ei s-au aflat gemenii artistei, Emme și Max, dar și doi dintre copiii lui Affleck, Seraphina și Samuel.
Catine.ro
Ultimele știri