Parintii Madalinei Manole solicita fanilor artistei sa-i sprijine financiar

Ion Manole face apel la cei care au iubit-o pe Madalina Manole sa il sprijine financiar in lupta pentru aflarea adevarului. Parintii regretatei artiste sustin ca au nevoie de bani pentru exumarea cadavrului.

Ion si Eugenia Manole au deschis deja un cont in banca, explicand ca gestul le-a fost sugerat de admiratori din intreaga lume ai Madalinei Manole, dornici sa ajute la clarificarea contextului in care artista a decedat.

"La insistentele presei si in special a celor din diaspora, a fanilor si a celor care vor sa ne ajute, din Europa si din America, din Croatia si Muntenegru, din Italia si Spania, din SUA si Canada si din multe alte tari, noi, familia Madalinei Manole, ne-am hotarat si am deschis un cont in banca.

Sute, poate mii de oameni de buna credinta din lumea intreaga ne intreaba de ce nu deschidem un cont si ne implora sa facem acest lucru.

Pentru tot ce avem noi de facut si de luptat spre a afla adevarul despre moartea fiicei noastre este nevoie de o situatie financiara solida, puternica, pe care noi, doi batrani pensionari, nu o detinem in prezent. In acest sens, facem apel la toti cei care vor sa afle adevarul despre moartea Madalinei sa fie alaturi de noi si sa ne ajute", a declarat Ion Manole, tatal Madalinei pentru Ring.

Parteneri
Coafura Angelinei Jolie la premiera Eternals din Roma a fost criticată de fanii de pe rețelele sociale. Motivul pentru care a stârnit reacțiile tuturor
Coafura Angelinei Jolie de la premiera filmului Eternals din Roma a ajuns un adevărat subiect de dezbatere pe internet. Deși actrița a avut o imagine impecabilă pe covorul roșu, fanii vigilenți au remarcat rapid o greșeală de proporții în look-ul vedetei. Se pare că stilistul Angelinei s-a grăbit atunci când i-a adăugat artistei câteva extensii de păr.
Catine.ro
Ultimele știri