Căutare Live

Poza publicată de Ștefan Bănică după ce presa mondenă a dat de înțeles că urmează sa divorțeze de Lavinia Pîrva

Poza publicată de Ștefan Bănică după ce presa mondenă a dat de înțeles că urmează sa divorțeze de Lavinia Pîrva

Poza publicată de Ștefan Bănică după ce presa mondenă a dat de înțeles că urmează sa divorțeze de Lavinia Pîrva

În presă au apărut diverse zvonuri conform cărora Ștefan Bănică și Lavinia Pîrva ar fi divorțat. Reacțiile celor doi soți i-au surprins pe fani.

Zvonurile despre divorț au apărut pentru că Lavinia Pîrva a fost văzută fără verighetă

Aceste zvonuri rău intenționate au pornit de la faptul că Lavinia Pîrva a fost văzută în public fără verighetă. Ea și Ștefan Bănică sunt căsătoriți de trei ani și au împreună un băiețel. Zvonurile din presă au făcut-o pe Lavinia Pîrva să aibă o reacție ironică. Vedeta a postat o fotografie pe contul ei de Instagram, cu o descriere foarte explicită.

“Si iata cum vuieste presa că divortez, pentru că apar intr-o poză unde nu am verigheta pe deget! Pai nu divortez eu? Eu cu asta mă ocup de cand se crapa de ziuă! Că altă treabă nu am ! Am un notar mic la usă care stă pe un scaun mare cu actele pregătite. 😂😂😂La fel si instanta, mă așteaptă zilnic in caz că s-a răzgândit notarul,căci nici ea,instanța sărăcuța alta treabă nu are! Doamne mare ți-e gradina!
Cum să ghicesti asa in stele divortul cuiva pentru simplu fapt că verigheta lipseste de pe deget? Hai că de data asta n-ati zis nimic de "surse din anturajul cuplului" , asta mai lipsea :) ! Voi purtati tot timpul verighetele,nu vă este frică că se lipește covidul de metal😳?
Dragi cetateni, din presă, nu mai sunt subiecte interesante ? Alegerile din America, problemele cauzate de pandemie, închiderea piețelor,lipsa locurilor din spitale ? Dacă considerați ca acestea sunt lucruri mai puțin importante decât lipsa verighetei ( wow ! ) de pe degetul meu , atunci vă spun ca sa dormiți linistiti !
Cand voi divorta, vă sun eu pe fix! 🤣😂😂😂😂Momentan suntem îndrăgostiți.Lulea!!!!!!”

Mesajul lui Ștefan Bănică despre posibilul divorț a fost extrem de ironic

Reacția lui Ștefan Bănică la tot ce scrie presa despre el și frumoasa lui soție a fost una mai simplă și voalată, dar tot ironică. Juratul emisiunii X Factor a postat și el, la rândul său, o fotografie pe contul lui de Instagram cu descrierea : “Și mingea intra în ... geam! 👀😀”, pe semne că cei din presă nu au nimerit-o și nu au înscris “golul”, așa cum se așteptau.

Ce spune Lavinia Pîrva despre divorțul de Stefan Bănică. Răspunsul acid pentru publicațiile mondene...
Tort de morcovi cu mango și cremă de brânză
Pentru o zi aniversară, o zi onomastică sau pentru un weekend petrecut cu familia și...
Horoscopul zilei de 6 octombrie 2022. Leii iau o decizie dificilă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 6 octombrie 2022 aduce schimbări în viața nativilor din zodiac. În...
Parteneri
Tort de morcovi cu mango și cremă de brânză
Catine.ro
Ultimele știri
x