Printul Albert de Monaco, indragostit de Camelia Potec!

Cu putin noroc, Camelia Potec ar fi putut fi astazi Printesa de Monaco. Sportiva noastra ii sucise mintile Printului Albert.

Fosta antrenoare a Cameliei Potec a marturisit pentru Libertatea cat de aproape a fost sportiva romanca de a urca in tron alaturi de Printul Albert.

Doana Doina Sava sustine ca in timpul Olimpiadei 2000, Printul Albert de Monaco ar fi curtat-o insistent pe Camelia Potec.

Marturisirea este sustinuta si de insasi Camelia care a povestit cat de emotionanta a fost o cina luata in compania Printului Albert.

"La petrecerea care a avut loc dupa concurs, Albert a venit la mine si m-a intrebat daca sunt de acord sa stau cu el la masa. Langa el se afla sora lui, Stephanie, iar in stanga, eu. Am vorbit mult, am dansat, iar la un moment dat m-a intrebat la ce proba voi concura la olimpiada, pentru ca vrea in mod special ca el sa oficieze premierea la acea proba. A fost o seara de neuitat!".

Parteneri
Ashley Graham a dansat în lenjerie intimă. Ce mesaj a vrut să transmită modelul plus-size
Modelul plus-size nu se sfiește să-și arate burtica de gravida. Ashley Graham a postat recent un videoclip în care a dansat în lenjerie intimă pentru a promova ideea acceptării de sine. De când a anunțat că este însărcinată cu al doilea copil, Ashley a părut mai fericită ca niciodată.
Catine.ro
Ultimele știri