Printul Paul si Printesa Lia au facut dragoste dupa doua luni de la prima intalnire!

Sunt fete regale, iar protocolul nu le permite sa spuna prea mult despre sentimentele lor, in public. Dar iata ca Printul Paul de Romania si Printesa Lia par sa faca exceptie de la regula.

Cei doi au vorbit despre povestea lor de dragoste si chiar despre prima lor noapte de iubire. Intrebat de ce a asteptat atat de mult, pana cand a facut pasul cel mare spre altar, Printul Paul a marturisit: „Am avut prietene, cu care am ramas mereu in legatura. Nu m-am casatorit. Am vazut problemele pe care le-a avut bunicul cu trei femei si dupa, am vazut ca si tata a patit la fel, am asteptat un pic (rade). De fapt, am facut pasul mai tarziu, dar nu regret acum: m-am casatorit cu Lia. Oricum, in tinerete, viata in Anglia era fascinanta. Aparusera si Beatles... Eu am fost cuminte, cred. Am avut prietene frumoase", a declarat fata regala intr-un interviu pentru Evz.

Cei doi nu au ezitat sa povesteasca nici cum a inceput totul si cand si-au consumat prima noapte de iubire. „Acum 17-18 ani, la UNICEF, Caterina de Iugoslavia, verisoara mea, a organizat un eveniment pentru copiii saraci. Acolo mi-a spus ca vrea sa imi prezinte o americanca de origine romana. Am fost imediat impresionat: Printesa are niste ochi foarte frumosi. I-am cerut cartea de vizita si mi-a dat-o. Era atunci la un stadiu la Oxford. Am asteptat si sunat-o dupa doua saptamani. I-am spus ca urma sa vin la Londra si a acceptat sa ne vedem la un ceai. S-a legat prima data o prietenie intre noi. Prima noapte de dragoste cred ca s-a intamplat dupa doua luni de la prima intalnire", a mai spus Printul Paul.

Sa urmeze oare si ceva picanterii, sau cei doi s-au rezumat doar la atat?

sursa: VDTonline

foto: Intact Images

Parteneri
Kate Middleton va prelua din atribuțiile Prințului Harry. Ce sarcini va avea de acum Ducesa de Cambridge
De când Meghan Markle și Prințul Harry s-au retras din viața Familiei Regale Britanice, anumite sarcini au rămas nerezolvate. În acest context, Kate Middleton va prelua din atribuțiile Prințului Harry și va duce mai departe munca acestuia. De când Ducii de Sussex s-au retras, zvonurile privind rolurile lor în treburile organizatorice au fost intens discutate.
Catine.ro
Ultimele știri