Live acumAcces Direct
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la circ

Ramona Gabor, sex fierbinte pe iahtul unui miliardar bulgar?

Despartita sau impacata cu Gabi Badalau, nimic nu conteaza pentru Ramona Gabor atunci cand e loc de distractie. Asa se face ca, aflata in weekendul trecut la Cannes, sora Monicai Columbeanu a dat frau liber petrecerilor, asa cum stie ea mai bine.

Nu a fost singura, ci insotita de bunele ei prietene, Madalina Radu, Mihaela Moise si Cristina Pana. Si cum patru fete frumoase nu puteau trece neobservate, divutele dambovitene au fost invitate pe iahtul unul miliardar bulgar, unde au consumat sampanie scumpa, au dansat, au stat la plaja si se pare ca au facut si sex, dupa cum a aflat Click.

Cea banuita este Ramona Gabor, care a disparut de pe punte pret de o ora, dupa care s-a intors euforica, semn ca petrecerea pentru ea a continuat si in alta parte, mult mai fierbinte. Cu toate acestea, vedeta neaga ca s-ar fi intamplat ceea ce banuieste toata lumea.

„Eu am mers cu celelalte fete pe iaht. Nu eram numai noi patru romance, mai erau doua fete din Miami, o italianca si o bulgaroaica. Erau doi barbati acolo, dintre care unul era prietenul bulgaroaicei. Nu aveam cum sa raman singura sub punte cu unul dintre ei. Habar nu am al cui era iahtul, daca era al unui miliardar. Eu nu controlez oamenii la conturi", a declarat modelul pentru Click.

Sursa: vdtonline

Recomandari