Antena Căutare

Reacția Selenei Gomez după nunta religioasă a lui Justin Bieber cu Hailey Baldwin

Deși prima nuntă a lui Justin Bieber cu Hailey Baldwin a afectat-o mult, de data aceasta Selena Gomez a profitat de atenția acordată într-un mod foarte inteligent. Iată de ce

Deși prima nuntă a lui Justin Bieber cu Hailey Baldwin a afectat-o mult, de data aceasta Selena Gomez a profitat de atenția acordată într-un mod foarte inteligent. Iată de ce

Cum era de așteptat, după nunta religioasă a lui Justin Bieber cu Hailey Baldwin, ochii presei au fost ațintiți asupra fostei iubite a artistului, Selena Gomez.

Deși evenimentul civil a afectat-o mult pe cântăreață, o sursă apropiată acesteia a declarat pentru Us Weekly că Selena se află într-un bun moment al vieții sale și că nu a acordat niciun fel de atenție nunții fostului ei iubit. Ba mai mult, aceasta s-ar putea îndrăgosti din nou.

”Selena știe că îi este mai bine fără Justin Bieber și că este o decizie foarte sănătoasă pentru ea. Se bucură de tot ce-i oferă viața în acest moment și revine acea Selena pe care toți o știu dinainte de a fi cu Justin Bieber.”

”Ea este într-un loc bun acum. Iese cu vechi prieteni și stă departe de locurile publice îi care ar putea ieși în evidență”, a mai declarat sursa.

Justin Bieber, în vârstă de 25 de ani, și Hailey Baldwin, în vârstă de 22 de ani, s-au căsătorit pentru a doua oară luni, în Carolina de Sud. Aproximativ 150 de persoane au fost invitate la eveniment, printre care vedete precum, Kendall Jenner say Camila Morrone.

Citește și:

Imagini de la nunta lui Justin Bieber și Hailey Baldwin: ce fostă a fost invitată

Ioana Ginghină, despre interdicția pe care i-ar fi dat-o Alexandru Papadopol. Care este relația dintre cei doi... James Franco, acuzat că a ţinut cursuri de actorie pentru a profita de femei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x