Căutare Live

REZULTATE BAC 2016. Ce note a obținut iubita lui Boureanu la Bacalaureat! Aflată la mare cu iubitul ei, s-a întors de urgență în Capitală

Laura Dincă, iubita lui Cristian Boureanu, poate răsufla ușurată. A trecut cu brio de Bacalaureat. Cea mai mare teamă a ei era proba de limba și literatura română.

Laura Dincă, iubita lui Cristian Boureanu, poate răsufla ușurată. A trecut cu brio de Bacalaureat. Cea mai mare teamă a ei era proba de limba și literatura română.

Tânăra nu a mers să vadă notele, ci le-a aflat direct de pe internet. Iată ce note a luat luat la probele susținute: 5.15 la limba și literatura română, 5.3 la istorie și 7.55 la geografie.

Laura, aflată la mare cu iubitul său, s-a întors special în Capitală, ea luând în calcul și varianta unui eșec, caz în care ar fi depus contestație, scrie libertatea.ro Din fericire pentru ea, nu mai este cazul, chiar dacă notele nu sunt de mare laudă.

Aşa arată burtica Biancăi Drăguşanu cu doar trei luni înainte să nască! Vedeta i-a cumpărat fetiţei sale cel mai scump c... Selena Gomez, cea mai apreciată fotografie din istoria Instagram! Cum a pozat vedeta pentru cele patru milioane de like-...
Parteneri
Filme despre sfârșitul lumii. 5 povești apocaliptice pe care trebuie să le vezi
Dacă ești adepta filmelor de acțiune cu scenarii greu de imaginat, ți-am pregătit o listă cu filme despre sfârșitul lumii care să te țină cu sufletul la gură. Am ales pentru tine unele dintre cele mai apreciate producții din toate timpurile cu actori de renume și scenarii pline de suspans.
Catine.ro
Ultimele știri